Почнуваме со тренинзи

Почнуваме со тренинзи

Почнуваме со тренинзи Со големо задоволство Ве информираме дека од 1ви октомври започнуваме со рагби тренинзи за деца од 6 до 13 годишна возраст. Учесниците ќе ги изучуваат рагби техниките и ќе играат ,,tag’’ рагби. Овој тип на рагби игра е бесконтактен и многу...
Обука за тренери

Обука за тренери

​Обука за тренери Обуката за тренери е успешно комплетирана. Искусниот тренер Роберт Вилкинс го пренесе своето знаење и експертиза на помладите категории тренери кои ќе работат со деца и млади. Професионалната надградба е многу значајна и нашиот клуб ќе вложува во...