​Обука за тренери

Social Rugby Club

Обуката за тренери е успешно комплетирана. Искусниот тренер Роберт Вилкинс го пренесе своето знаење и експертиза на помладите категории тренери кои ќе работат со деца и млади. Професионалната надградба е многу значајна и нашиот клуб ќе вложува во развој на сите ангажирани лица, особено нашите тренери.

Social Rugby Club Logo

Сакаш да научиш нешто ново?

Придружи ни се и стани дел од рагби спортот во Македонија.

Спортувајте во позитивна, безбедна и забавна спортска средина!