Почнуваме со тренинзи

We are starting

Со големо задоволство Ве информираме дека од 1ви октомври започнуваме со рагби тренинзи за деца од 6 до 13 годишна возраст. Учесниците ќе ги изучуваат рагби техниките и ќе играат ,,tag’’ рагби. Овој тип на рагби игра е бесконтактен и многу забавен за сите деца.

Тренинзите ќе се одвиваат на теренот Локомотива, Карпош, секој вторник и четврток од 17:30 до 18:30 часот.

We are starting

Сакаш да научиш нешто ново?

Придружи ни се и стани дел од рагби спортот во Македонија.

Спортувајте во позитивна, безбедна и забавна спортска средина!