Уписи

Тренинзите ќе се одвиваат на теренот Локомотива, Карпош, секој вторник и четврток од 17 до 18 часот.

Имате прашање? Сакате да закажете демо час? Пополнете ја формата подолу или контактирајте не.

Телефон за контакт

071 293 209

Е-маил за контакт

info@rugby.mk

Ве очекуваме!

Сакаш да научиш нешто ново?

Придружи ни се и стани дел од рагби спортот во Македонија.

Спортувајте во позитивна, безбедна и забавна спортска средина!